ΙΣΤΟΡΙΑ

Μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 1780 στο Βικτωριανό Λονδίνο… Ιδρύθηκε από τον εκκεντρικό Λόρδο Μπίβεργουντ με έδρα ένα παλιό κάστρο στα προάστια του Λονδίνου το οποίο είχε μετατραπεί σε εργοστάσιο κατασκευής ατμομηχανών για τρένα και άλλων ατμοκίνητων μηχανών κάθε λογής… 

Μερικά χρόνια αργότερα άνοιξε τις πύλες του σε επιλεγμένους και επιφανείς Λονδρέζους οι οποίοι επιλέγονταν προσωπικά από τον Λόρδο Μπίβεργουντ για να δοκιμάσουν την τελευταία του εφεύρεση. Μια μηχανή ή όποια δημιουργούσε μια πλαστή πραγματικότητα στον χρήστη της. Τον έκανε να βιώνει απίστευτες ιστορίες στα όρια της τρέλας και του παραφυσικού. Όσοι την είχαν δοκιμάσει περιέγραφαν με τόση γλαφυρότητα τις περιπέτειές τους που θα ορκιζόσουν ότι τα είχαν ζήσει όλα στα αλήθεια… Αυτό έκανε τη λίστα αναμονής πόλυ μακριά .. Κάποιοι καλοθελητές έλεγαν ότι όλα αυτά είναι στημένα για να πουλάει πιο εύκολα ο Λόρδος τις μηχανές του, κάποιοι άλλοι ότι αυτές οι ιστορίες ήταν προϊόντα παραισθησιογόνων ουσιών που ο εκκεντρικός Μπίβεργουντ έδινε στους πελάτες του.. Κάποιοι άλλοι υποστήριζαν ότι είχε εφεύρει την μηχανή του χρόνου… 

Ο θάνατος του Λόρδου έβαλε τέλος σε όλα αυτά τα σενάρια και άφησε πίσω του εκατοντάδες Λονδρέζους απογοητευμένους που περίμεναν την σειρά τους να βιώσουν τις περιπέτειες που ετοίμαζε για εκείνους ο Μπίβεργουντ στο κάστρο του.. Τις τελευταίες μέρες γίνονται εργασίες σε ένα μεγάλο κτίριο κάπου στην Αθήνα.. Περίεργα πράγματα σε μεγάλα κουτιά και εξοπλισμός απροσδιόριστου είδους μπαίνει την νύχτα από την μεγάλη πόρτα της εισόδου… Ρώτησα τους εργάτες τί φτιάχνουν αλλά κανείς δεν έδωσε σαφή απάντηση.. 

Χθες έβαλαν και την ταμπέλα… Mystic Corporation έγραφε…..

Πως βιώνεται η εμπειρία?

Ποιοί μπορούν να συμμετέχουν?

Ενήλικες παίκτες, χωρίς καρδιακά προβλήματα, κλειστοφοβία και υψοφοβία, κατά την συμμετοχή συνίσταται η άνετη αθλητική περιβολή.

Ομαδικό παιχνίδι

Η ομάδα που θα συμμετέχει θα πρέπει να προσαρμοστεί στον χώρο, να εκμεταλλευτεί στοιχεία, να αρπάξει ευκαιρίες και να αλληλεπιδράσει με πράγματα και ανθρώπους χωρίς περιορισμούς σε ένα άκρως ρεαλιστικό και θεματικό περιβάλλον.

Ειδικές περιστάσεις

Ο χώρος, ή τμήματα αυτού μπορούν να κλειστούν για ειδικές περιστάσεις.. παιδικά πάρτι, πάρτι έκπληξη, γιορτές, μπάτσελορ ή ό,τι μπορεί να βάλει ο νους σας! Διαλέξτε θεματικό αντικείμενο και εκμεταλλευτείτε ένα εξαιρετικό περιβάλλον σε μια νεοκλασική μονοκατοικία με κήπο για κάθε είδους εκδήλωση.